9 dagar post-op och 7 mån på Testosteron!

9 dagar post-op!
Jag har duschat idag!!! Woohoo!! Känns fantastiskt skönt och jag passade på att fota resultatet innan omläggning av bröstvårtorna. Jag har så svårt att fatta att de här är jag!!! Är så sjukt nöjd över resultatet. Jag har äntligen fått min platta bröstkorg, stod säkert 10 min framför spegeln och bara speglade mig.
 
 

Bild 1 Väldigt smutsig spegel! 😁

Annars ser ni att jag är väldigt svullen ovanför bröstvårtorna och på sidan av under armarna är och oxå svullen.

Svårt att ta in och fatta att de här är bilder på MIG!! Så många bilder/videos, i så många år jag tittat på andras resultat och nu sitter jag här med MINA EGNA BILDER!!! Lyckorus!!! :D Är fantastiskt skönt att vara utan korsetten en liten stund! ;)

Är nöjd över beslutet av att välja Hannes som min kirurg fast han är sjukt stressad varje gång jag träffar honom och att jag inte får någon info om något är frustrerande men det är resultatet som är det viktigaste och jag är som sagt SJUKT NÖJD! :D Har ännu inte fått något svar på hur länge jag ska vara sjukskriven. Får ringa imorgon igen till KS och höra om någon vet något.

7 mån på T!
Är snart (om några dagar)  7 månader på testo, woohoo!! Tyvärr har inga nya förändringar att skriva om. Allt som jag tidigare uppdaterat i tidigare inlägg har blivit mer av, mer hårväxt överallt, lite mörkare röst, fett fördelningen fortsätter,mer acne (köpt medel på Apoteket jag tvättar ansiktet med morgon och kväll och hoppas att det gör att acnen minskar), mer muskler, fötterna växer osv... Inga direkt nya förändringar.

Mitt humör har stabiliserats, inte alls samma humörsvängningar eller så. Vilket är fantastiskt skönt, vara i så obalans är inte alls roligt tär på mitt psyket. Inte lika hungrig hela tiden, tack och lov. ;)

Roligare än så här blir det inte tyvärr, har inget fler förändringar att uppdatera om. Tills nästa gång...
Må gott! :D