Möte med kuratorn!

Igår var jag hos kuratorn. Träffade en ny kurator då min gamla har slutat. Jag gillade nya kurator, hon var soft. Hon började med att ursäkta sig då jag hamnat lite mellan stolarna. Jag har inte varit där (ENID) sedan i maj förra året då jag fick min diagnos.

Idag känner jag mig lugn och stabil men som jag nämt tidigare inlägg hade jag önskat att fått kommit dit och prata av mig med någon redan i höstas då humöret var som en
berg-och-dal-bana. Jag tycker det var jobbigt i början med alla nya känslor, intryck, kändes som jag hade en orkan i mig emellanåt. Vi pratade om allt kring mitt humör, hur jag mår nu, hur jag upplever allt kring op, hur kidsen mår, ångrar jag mig att jag började denna process, känns det rätt? Osv.

Efter den senast sprutan jag tog upplevde jag inte alls att humöret svängde från ena minuten till den andra. Otroligt skönt. Idag mår jag jätte bra och framför allt nu när jag gjort min operation. Jag har en helt annat lugn i kroppen, en ny harmoni i kroppen. Jag känner mig otroligt mer bekväm och ser framtiden med helt nya ögon.

Jag tar utredningen oxå med ett helt annan ro. Första sex månaderna gick såååå långsamt då jag bara väntade och väntade på op. Men nu har jag helt plötsligt varit 8 mån testo. Vad hände liksom?!? Jag har inte skrivit ett inlägg om 8 mån på testo då jag inte riktigt har något vettigt att säga/skriva. Inga nya förändringar har hänt bara mer av allt jag tidigare skrivit om. Något som är jobbigt är min acne... Aaahhhaa blir tokig av den kliar på ryggen HELA TIDEN och känner mig som en fjortis med all acne i ansiktet.

Kuratorn sa även att hon skulle ta upp mig på deras torsdagsmöte (imorgon alltså) som de har med andra i teamet. Kommer även få byta läkare då min läkare gått på föräldraledighet, vilket är synd då jag gillade henne. Iaf så ska de bestämma vem som blir min nya läkare i teamet och boka in ett läkarbesök inför rättsliga rådet. Vilket menas att jag kommer skicka in mina papper från utredningen och få ansöka om att ändra mitt juridiska kön. Woohoo!! Helt sjuk vad jag är glad!! Tror inte riktigt jag fattat att jag kommit så långt. Så detta möte sker (vad hon trodde) i Mars och väntan till rättsliga rådet är två månader, vilket kan innebära att jag får mina fyra nya sista siffror innan sommaren!!! :D

När jag tänker på de inser jag att jag kommer "sakna" mina gamla siffror. Nu menar jag inte att jag kommer sakna den juridiska innebörden av siffrorna utan själva siffrorna. Innan man lär sig dem nya. Jag kan mitt personnr som rinnande vatten.

Sedan frågade jag om hon hade koll på vad som händer rent juridiskt kring kidsen och mig. Kommer jag stå som fader eller moder till barnen. Hon hade inte riktigt koll men tror sig hört att jag måste adoptera mina egna kids. 😳😳😳 Helt jävla sjukt!! Vår åldriga datasystem inte kan klara av sådana här grejer och därför tvingas jag adoptera mina egna kids. Men hon rekommenderade att jag redan nu började ringa folk och fråga vad som gällde. Vart jag skulle ringa visste hon inte. Haha!! Herregud!! Får se vart jag ska ringa, börja med familjerätten eller socialstyrelsen.

Idag har jag varit på vårdcentralen för att ta nya prover, se vart testo värdet ligger någonstans. Pratade (telefontid jag hade inbokat) förra veckan med min endokrinolog han ville se vart mitt värde låg som absolut lägst. Därför skulle jag ta nya prover precis innan jag tar min nästa spruta, vilket jag ska göra lite senare idag.

På fredag ska jag till logopeden igen, fick boka om senaste besöket pga vab. Är dock hemma med sjuka barn igen får se om jag kan kommer iväg dit på fredag. De var väl allt och lite till. ;)
Ha de fint!