Operation, ta bort "hundöron"!

Idag har jag varit på KS på plastiken och fixat till mina s k hundöron. Var as nervös över detta, ligga vaken o bli snittad! 😱 Operationen gjordes med lokalbedövning. Men det gick hur bra som helst. 👍  Fick först byta om till den sexiga vita sjukhusrocken, fick behålla byxor och skor på mig. I väntan på att få komma in till operationssalen får jag sitta och vänta i ett bås och tills undersköterskan hämtade mig. När jag sitter där är jag piss nervös.... Väntan känns oändligt lång men några minuter senare kommer kirurg in, samma kirurg som gjorde första operationen. Jag har alltid upplevt honom så stressad, nästa gränsen till otrevlig men idag var han hur soft som helst. Inte alls stressad, lugn ich väldigt trevlig. Han ritade vart dem skulle operera och vi pratade en liten stund. :) De var skönt! 😊
 
Strax efter det blir jag hämtade och för att gå till operationssalen får lägga mig på en brits. Inne i operationssalen finns en sjuksköterska och en undersköterska (träffat båda två flera ggr innan, jätte trevliga båda två) båda sprang runt och fixade en massa, de tvätta mig, klistrade på massa gröna dukar på mig. Tog fram alla operations verktyg och dylikt. När båda två springer runt och fixar och vi små pratar känner jag inte allt för nervös. 
 
De var två kirurger idag som opererade på mig, de tog varsin sida. Ena kirurgen, - då börjar jag ge lite lokalbedövning, s k tandläkarbedövnig. Jag förbereder mig, tänker på andningen och sa, KÖR! Hon sticker, jag tänker de här var juh inte alls så farligt... Jag andas ut! 
strax efter första sticket säger Hannes de andra kirurgen, -då börjar jag sticka på andra sidan. 
Jag som ligger där i min lugnan ro, blir stucken, AJ!!! (Skriker inte AJ men tänker de) Sedan börjar BÅDA TVÅ att sticka mig på båda sidorna samtidigt!!! 😰 Fy fan vad det kändes!!! De gjorde sjuk ont!!! Men jag ligger där och tänker på min andning, samtidig som jag i tysthet skriker j**la skit, vad de här gör fu**ing j**la gör ont, typ. 😁 Men jag överlever de oxå! Pust!!
 
Efter de börjar de peta på mig och fråga om känns de här, gör de här ont här?? Klart jag känner, ont, hmm, nä tror inte de... - Vi testar och skära då lite! 😱😳 Okej.... De kändes inte, MEN två gånger under operationen sa jag till om att de gjorde ont (och det gjorde det) -jaha, vi fyller på med bedövning här då... 
 
Båda håller på, på båda sidorna, de dras och fixas. På höger sida var det mer som skulle tas bort, kirurgen använde någon maskin som lätt som en dammsugare, fettsugningsapparat antar jag. Var lite obehagligt när dem sydde men annars var det relativt lugnt. Jag kände mig inte allt för nervös längre efter typ 10 min in i operationen. 
 
Efter Hannes var klar på sin sida så tog en en spruta (kommer inte ihåg vad medicinen det hette) och stack in sprutan i mitt ärr från första operationen. Det är ett medel (medicin) som ska hjälpa ärret att minska lite och mjukna upp. Inte säkert att det hjälper men om det gör det kommer jag få några sprutor till. Innan han stack mig sa han att det kan göra väldigt ont och svida. Jag förberedde mig på tanke på bedövningssprutorna MEN det kändes ingenting. Så skönt! 😅
 
Under operationen pratade vi lite och jag ställde en del frågor om kommande operationer. Kan börja med att meddela att jag har pratat med socialstyrelsen och fått besked om att den 9/9 tar dem upp mitt case. Woohoo!!! 👏 Hur länge de tar innan jag får besked om vad dem beslutar vet jag ej, fick inget svar på de. Men när det är klart skickar KS ut, ganska omgående en kallelse till mig att jag får komma dit för konsultation för underlivskirurgin. När jag är på konsultationen skickas samtidigt en remiss till gynekologen eftersom jag vill göra en hysterektomi, vilket innebär att man tar bort livmodern. Det är ca 6 månaders väntetid för den operationen. Väntetiden för att en falloplastik är ca 1 år. Men när jag väntar på att få göra första operationen så tickar samtidigt väntetiden för operation två, alltså pallo operationen, vilket är nice. 
 
Kommer nu att vara hemma i en vecka och ta de lugnt. Får inte duscha överkroppen på två dagar. Känns fantastiskt skönt att få gjort denna operation. Hundöronen har varit i "vägen" och emellan åt varit väldigt obekvämt och obehagligt med dem. Mycket nöjd och glad. :) 
 
 
http://youtu.be/wlb9n1sWeS8
 
Får inte länken att funka 😡 men kopiera den gärna. Har gjort en ca48 SEK lång video! ;) 
 
 
 
Må gott! 😊