Ny operationstid!!

Har varit på KS idag för omläggning och fått toppen nyheter!! 😃 Bästa julklappen!! Jag blev erbjuden en tid för nästa op, vaginektomi (stängning av vaginalöppningen) den 30/1!! 👏🤘Det är juh typ snart! Woohoo! Kommer få en konsultationstid innan dess så klart och gå igenom allt.

 "Min" sjuksköterska kan inte alla detaljerna kring denna op och allt vad det innebär, så jag vet inte så mycket mer just nu. Blev lite tagen på sängen när jag var där men nu börjar de sjunka in och jag blir bara mer och mer glad över det här. Har som sagt inte alla detaljerna kring op men återkommer om det när jag varit på konsultation. Op kommer ske på KS i Huddinge på kvinnokliniken av en gynekolog. Har varit där tidigare när jag gjorde min hysto op (borttagning av livmoder, äggledare och äggstockar). Man måste ha gjort en hysto om man vill göra en vaginektomi. 

Så jag kommer gästspela på jobbet någon vecka innan de e dax för nästa op. Börjar jobba den 9/1 och op den 30/1! Snabba bud. Är SÅÅÅ glad!! 👏

Annars såg benet bra ut, läker bra. Någon enstaka sår som inte är helt läkt, ingen infektion. Infektionen på penisen ser mycket bättre ut, ser ut som antibiotikan gör sitt jobb. 👍 Dock e magen upp och ner pga antibiotikan och jag svettas typ så fort jag tar ett steg men men en dag i taget. Jag är så jävla glad, bästa julklappen!!! 

Önskar er alla en underbar JUL!! 

Kram på er!! 

#ftm #trans #thisiswhattranslookslike #transisbeautiful #femaletomale #phalloplasty #postop #recovery #vitaminT #transdude #queer #lgbtq #falloplastik 

#1 - - Adrian:

Hej! Jag undrade vad namnet var på den doktorn som gjorde din mastektomi?

Svar: Hej! Det var Hannes Sigurjonsson på KS i Solna. :)
Zack