Omläggningskatastrof

Vilken em!! 🙈 Skulle till vårdcentralen för omläggning idag. Kom hem efter varit på vårdcentralen, skulle gå på toa, drar av byxorna och hela omläggningen åker av!!
🙈🙈🙈

När jag var på KS senast fick jag med mig instruktioner till vårdcentralen hur dem ska lägga om. I fredags var det inga problem förutom att jag fick vänta i 2,5 timme innan jag fick hjälp! Suck!! Men till dagens omläggning! Sjuksköterskan följde INTE instruktionerna, vilket jag påpekade men han sa att de går lika bra så här. Tydligen inte!! Men han var jätte vänlig, han menade inte att det skulle gå så här.

Sitter då här hemma med ett öppet sår och omläggning som ramlat ner på golvet, vad gör jag nu?! 🤔 Ringer mamma som släpper allt på jobbet (världens bästa mamma) som åker till vårdcentralen och hämtar material så jag kan lägga på såret för att jag själv kan åka till vårdcentralen för en ny omläggning. NU är jag ompaketerad, hoppas det håller. Ska dit igen på onsdag. Hoppas att det håller till på onsdag.

Vid om läggningen så tyckte sjuksköterskan att visa områden i såret såg infekterade ut, han hämtade en läkare. Läkaren höll med, så det togs en odling och jag fått börja äta en penicillinkur. När resultatet för odlingen är klar kommer jag att ev få en annan penicillinkur.

Har man inte problem så skaffar man dem. Messade en polare tidigare idag innan allt de hände om att jag var uttråkad att sitta här i soffan. Där fick jag för att jag gnällde. Men är ni har ni en ledig dag så vet ni var jag finns, alltid trevligt med sällskap. 😉

Jag har inte ont och är utan smärtstillande sedan ett par dagar. Igår kväll tog jag dock en tablett för de kändes lite i benet. Svårt att förklara hur det känns, det gör inte ont utan det känns obehagligt. De som är jobbigast är att de KLIAR!! Jag kan bli tokigt på de, vill ta en borste och gnugga runt överrallt. Men det är positivt att de kliar, tecken på att det läker.

Lägger ut bilder på hur såret såg ut idag men VARNING till känsliga läsare bild på öppet sår!!

Må gott!! 💥