Tankar kring senaste op!

(null)

(null)

Tack alla som kollat att jag lever efter min pung kross! 🤪🚨 I’m alive!! 
Alltså bild två var jag tvungen att lägga upp fick den skickat till mig, jag ser inte riktigt klok ut. Detta kort e taget strax efter jag har ramlat!! Det kanske inte ser så ut men jag har så jävla piss ont där! Samtidigt e jag sjukt trött!! Men jag hade hittat en ställning som e någorlunda okej att stå i.  
Yes! Jag står naken och försöker få tag på mamma så hon kan komma över för att ta hand om kidsen så jag kan åka in till akuten! Jag kan skratta åt de nu men... Den smärtan!! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Just nu känns de som allt runt mig kretsar kring min snopp! 😂😂 Varannan mening handlar om den, nu känns si eller så. Har jag ont eller har inte? När tog jag en alvedon sist? Hela tiden något! Undrar om alla runt omkring börjar tröttna på mitt penis snack? Har typ ena handen i byxan oxå men de e för att lätta på trycket från kallingarna. Hur fula dem än e så e juh landstingets kallingar ändå super sköna! Dem trycker inte på någonstans! Ni hör juh vilka problem jag har. 😂

Jag har velat skriva ett inlägg om hur allt känns, om hur jag mår osv men jag har inte velat skriva pga att jag vill inte att inlägget ska vara så negativt och att folk ska tro att jag inte e nöjd nu när jag fått min op. 

Men så tänkte jag varför ska jag hitta på något som inte e sant. Eller vänta tills allt e bra och skriva då. När jag började blogga och instagrama så bestämde jag mig för att vara brutalt ärlig. Gå all in, inte vira in något i bomull bara för de ska verka bättre. All in förutom att lägga ut bilder på snoppen då. 

Nu idag står jag här "färdig" med mitt yttre skal! Sedan 2013 när jag tog steget och kontaktade sjukvården har kanske inte all min fokus men ändå en stor del av mitt fokus legat på min könskorrigering, hela tiden legat ett steg framåt. 
Min fokus har kanske framför allt legat på mina fysiska förändringar med testo och op. Nu efter sista op landade jag i en besviken känsla. Alla förväntningar och all väntan och så e jag inte nöjd, inte nöjd över resultatet. Detta skulle juh bli pricken över i:t! What the fuck hände?!? 
Förstå mig rätt jag ångrar INGENTING, men min bild i huvudet stämmer inte överens med den verklighet jag ser. Jag vet att det är svullet och att jag inte riktigt ser slutresultatet än. Att snoppen e långt ifrån läkt än. 

Jag vill samtidigt vara väldigt tydlig med att det är utseendet jag e missnöjd över och inte funktionen och vad den ger mig! Längtar så sjukt mycket tills jag e helt läkt och kan börja leka på riktigt med den! 😜 Har känsel överrallt även på pungen, så ingen känsel har gått förlorat! 😜🚨😜🚨😜 

Det e väl klart om det finns något som jag vill absolut måste ändras på borde de gå att lösa på något sätt. Kanske jag börjar gilla den ännu mer när jag får börja använda den! 😂 

Jag vill gärna inte ha kommentarer på att snoppar ser ändå inte snygga/fina ut eller något sådant. Jag vet att ni menar väl men de har ingenting med de att göra.  

Många tror liksom att jag har blivit en ny person, typ att jag byte bort Rox mot Zack! Men så är det inte, jag har bara typ "bytt" skal, jag e juh kvar. De som gör att jag e jag, har juh samma gamla hjärnspöken som spökar som innan könskorrigeringen. Det är ingen ny person som står här. 

Vet inte riktigt vad jag vill med detta inlägg, klaga över resultatet lite! 😜😂 Är dock sjukt stolt över mig själv att jag orkat tagit mig ända hit där jag e idag. Liten bit kvar bara.. att läka typ! 

1 dag post-op fallo steg 3

(null)

(null)

(null)

(null)

Observera mina otroligt snygga landstinget kallingar!! 😂😂 Otroligt fula men ack så sköna! 😂😂 Hoppas ingen svimmade av eller mådde allt för dåligt av mina halv nakna bilder! 😅😅 Tänkte bara visa läger! 

Som ni kanske förstått så har jag kommit hem nu från KS! Har käkat lite mat första gången på två-tre dygn. Allt har gått bra, lite problem med att kissa. De har fått tappat mig en gång. Lite bättre nu men är så sjukt glad över att slippa katetern. 🎉😃👍

Blev som sagt kvar en natt på KS vilket var skönt. Igår var jag tvungen att ligga till sängs fick bara gå upp för att kissa. Fick ligga på ett eget rum med toaletten typ intill sängen så de var hur smidigt som helt. Fick oxå världens bästa sällskap i ett par timmar! 😃 
Sjuksköterskan som hade "hand om mig" måste varit ny på jobbet för hon var så sjukt nervös. Nattsköterskan som byte av kom ihåg mig från när jag låg inne sist. Otroligt ändå så många människor de träffar hela tiden.  

Är även idag sparsam med att vara uppe och gå men det känns okej när jag gör det. Har inte speciellt ont, tar bara alvedon och ipren som smärtlindring. Så det är riktigt soft. 

Tänkte berätta vad läkarna gjorde under operationen. De började med att sy fast erektionsstaven i blygdbenet. Så nu kommer  jag kunna ha penetrerad sex. Senaste året har den bara hängt där mellan benen! 😜 Läkarna har även minskat lite på omkretsen på själva penisen. 

De har oxå bildat ett ollon, först skar de ut lite hud för att få en "grop" för att sedan ta lite hud från samma ben dem tagit förut för och skapa en "kant" som bildar ett ollon. Svårt att förklara. Hoppas ni fattar något. Har själv inte sett resultatet. 

Sedan fick jag två testiklar in opererande i de yttre blygdläpparna som bildar pungen. 

Jag har inte förlängt urinröret, utan kissar som vanligt, som jag alltid gjort. 

När jag kom ner på rummet och fick se en del av resultatet blev jag lite besviken. Svårt att förklara för de e så mycket känslor kopplade till de här. Hade en bild i huvudet hur jag tänkte att de skulle se ut och bilden och resultatet matchade inte. Men jag måste ge kroppen tid att läka oxå. Allt är så laddat bara, mycket känslor kopplade till operationen. Både kropp och huvudet måste få tid o läka. :) Återkommer med ett inlägg hur allt känns och så, de e så mycket i huvudet just nu så jag vet knappt själv hur jag känner och tänker. 

Har en återbesökstid på måndag till KS för omläggning. Ska bli spännande att se vad som finns under omläggningen. De värsta e att jag inte får inte duscha fram till måndag! 😳🤪😳🤪 Men jag slipper kateter så jag borde överleva de. 😂😂 Raggar dusch och lite våtservetter. 

Är sjukskriven månaden ut! 

Tack för alla lyckönskningar och pep, de har hjälpt massor! ❤️