2 veckor post-op vaginektomi

Jag är två veckor post op, vaginektomi, har inga före och efter bilder att vissa dock! 😂. Jag mår bra är bara lite seg och dålig i magen av antibiotikan, har inte ont. Har varit utan några värktabletter på minst en vecka. Det svider inte alls längre när jag kissar! 👍  Jag är bara uttråkad och sällskapssjuk, ska bli skönt att börja jobba på måndag. Men stora fördelen att vara hemma är att jag slipper stressiga mornar och stressiga em för att hämta och lämna kidsen. 😬 Men imorgon kommer en kompis upp från Småland på blixtvisit, de ska bli nice! Saknar dem tok mycket, kul och sitta bubbla lite bara. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska fortsätta uppdatera här på ett tag, jag har (tre olika) läkarbesök inplanerade den här veckan en till endo, uppföljning av mina hormonvärden och till CASH, enheten där jag går för att tömmas på blod. Imorgon till vårdcentralen för att kolla upp infektionen.  Men dessa läkarbesök är inte relaterade till mina op så jag vet inte om ni vill att jag ska uppdaterar er kring detta. Nästa besök till plastiken på KS är 2/3, då ska jag träffa min kirurg, Kalle. Må gott alla! 
#ftm #trans #thisiswhattranslookslike #transisbeautiful #femaletomale #phalloplasty #postop #recovery #vitaminT #transdude #queer #lgbtq #falloplastik #lowersurgery #transman #selfmademanNy antibiotikakur!

Jahopp då kör vi en ny antibiotikakur i 10 dagar! Great!! 😏 Detta pga att jag har en del infektioner runt tagstället på benet. Ser ut som finnar typ och om jag klämmer på dem kommer det ut vit äckligt gegga. 🤢 Under min ena armhåla har jag en enorm böld, som gjort ont och svidit. Haft den typ i tre veckor, jag trodde den var en körtel som bara svullnat upp men icke! Det är en likadan äcklig "finne" som jag har på benet, fast MYCKET större. Jag har en återbesöks tid till VC nästa vecka på onsdag för att se om bölden minskat om inte då måste läkaren tömma den! Blä!! 🤢 
Jag hade tänkt avbryta min sjukskrivning nästa vecka och gå tillbaka till jobbet men kommer nu att stanna hemma iaf nästa vecka, suck!! Sedan har jag ett annat litet problem... 😬 Jag försökte att ringa gyn på Huddinge idag men fick dessvärre ingen telefon tid idag får försöka igen på måndag. När jag kissar så svider det när urinen nuddar huden. Alltså det svider inte att kissa, jag har ingen urinvägsinfektion utan det svider runt om kring i underlivet när kisset nuddar huden. Om detta beror kanske på en infektion så hoppas jag att antibiotikan hjälper men jag har ingen aning och därför behöver jag prata med gyn. Men jag mår bra, har inte ont någonstans, det är bara en väldigt inbiten infektion som vägrar lämna kroppen! Hoppas ni alla har en trevlig helg! 😃  #ftm #trans #thisiswhattranslookslike #transisbeautiful #femaletomale #phalloplasty #postop #recovery #vitaminT #transdude #queer #lgbtq #falloplastik #lowersurgery #transman #selfmademan

Operationsdag!

Allt har gått bra, har nyligen ätit middag. Fick glass som efterrätt! 😉👍 (mjukglass) Jag har ett eget rum, det är skönt. Har kanske inte världens roligaste utsikt men är så otroligt glad över att jag har ett fönster. När jag låg på KS i Solna sist tyckte jag det var otroligt jobbigt att inte kunna se ut, få se dagsljuset. Läkaren var förbi på em och berättade om ingreppet. Tydligen skapade slemhinnan som satt på höger sida lite problem pga ordentlig ärrbildning från min senaste förlossning (den var väldigt dramatisk, alltså förlossningen). Men det gick bra till slut, fått bort allt men runt omkring urinblåsan har dem sparat en lite slemhinna. Så nu är jag ihop sydd, blöder lite men har inte allt för ont. Det är hanterbart, ligga och stå är bäst. Har varit uppe och gått ett par ggr, det känns bra men går i skalman takt. ;) 
Har kateter och den ska sitta kvar tills fredag! 😳 Jag kommer att få åka hem imorgon men komma tillbaka hit på fredag och ta bort kateten. Väldigt skönt att få åka och inte bli liggandes här på sjukhuset pga av den. Alla läkare och sjuksköterskor har varit helt suveräna, speciellt inne på operationssalen, fantastiska människor! Det sker juh tusen saker på en gång. Massa sjuksköterskor och narkosläkare men alla är så vänliga, lugna och fullt fokuserad på mig och mitt mående. Svårt att förklara.
 Dock hände en incident när jag skulle rullas ner till op. Jag blev hämtade av en person som inte jobbar här på avdelningen. Han sa: Hej hej.. haha trodde jag var på kvinnokliniken, tydligen inte. Ska du byta kön eller?! Haha! Du var mig en skäggig kvinna!! Haha!!! Jag sa inte ens hej, tänker händer det här ens på riktigt?!?! Han sa ingeting mer sen men tyvärr var det en bit från avd till op salen! 
När jag blev hämtade från uppvaket var det en sjuksköterska från avd som hämtade mig. Hon berättade att de hört vad han sagt när han hämtade mig. Att alla sjuksköterskor var helt tagna av detta och att dem har anmält och rapporterat incidenten. Detta är inte acceptabelt någonstans. Många hade tagit illa vid sig och hoppades att inte jag mådde allt för dåligt över detta. Vet inte riktigt varför jag inte sa något till honom men jag blev nog så chockad själv. Jag hoppas verkligen att han får en riktig tankeställare över hans egna beteende. 
#ftm #trans #thisiswhattranslookslike #transisbeautiful #femaletomale #phalloplasty #postop #recovery #vitaminT #transdude #queer #lgbtq #falloplastik #lowersurgery #transman #selfmademan