Operationsdag!

Allt har gått bra, har nyligen ätit middag. Fick glass som efterrätt! 😉👍 (mjukglass) Jag har ett eget rum, det är skönt. Har kanske inte världens roligaste utsikt men är så otroligt glad över att jag har ett fönster. När jag låg på KS i Solna sist tyckte jag det var otroligt jobbigt att inte kunna se ut, få se dagsljuset. Läkaren var förbi på em och berättade om ingreppet. Tydligen skapade slemhinnan som satt på höger sida lite problem pga ordentlig ärrbildning från min senaste förlossning (den var väldigt dramatisk, alltså förlossningen). Men det gick bra till slut, fått bort allt men runt omkring urinblåsan har dem sparat en lite slemhinna. Så nu är jag ihop sydd, blöder lite men har inte allt för ont. Det är hanterbart, ligga och stå är bäst. Har varit uppe och gått ett par ggr, det känns bra men går i skalman takt. ;) 
Har kateter och den ska sitta kvar tills fredag! 😳 Jag kommer att få åka hem imorgon men komma tillbaka hit på fredag och ta bort kateten. Väldigt skönt att få åka och inte bli liggandes här på sjukhuset pga av den. Alla läkare och sjuksköterskor har varit helt suveräna, speciellt inne på operationssalen, fantastiska människor! Det sker juh tusen saker på en gång. Massa sjuksköterskor och narkosläkare men alla är så vänliga, lugna och fullt fokuserad på mig och mitt mående. Svårt att förklara.
 Dock hände en incident när jag skulle rullas ner till op. Jag blev hämtade av en person som inte jobbar här på avdelningen. Han sa: Hej hej.. haha trodde jag var på kvinnokliniken, tydligen inte. Ska du byta kön eller?! Haha! Du var mig en skäggig kvinna!! Haha!!! Jag sa inte ens hej, tänker händer det här ens på riktigt?!?! Han sa ingeting mer sen men tyvärr var det en bit från avd till op salen! 
När jag blev hämtade från uppvaket var det en sjuksköterska från avd som hämtade mig. Hon berättade att de hört vad han sagt när han hämtade mig. Att alla sjuksköterskor var helt tagna av detta och att dem har anmält och rapporterat incidenten. Detta är inte acceptabelt någonstans. Många hade tagit illa vid sig och hoppades att inte jag mådde allt för dåligt över detta. Vet inte riktigt varför jag inte sa något till honom men jag blev nog så chockad själv. Jag hoppas verkligen att han får en riktig tankeställare över hans egna beteende. 
#ftm #trans #thisiswhattranslookslike #transisbeautiful #femaletomale #phalloplasty #postop #recovery #vitaminT #transdude #queer #lgbtq #falloplastik #lowersurgery #transman #selfmademan