Testo uppdatering!

Jag har inte skrivit om några fysiska förändringar på några månader och det är inte för att det inte händer något, utan dem förändringar som sker märker jag inte riktigt av längre. Jag är nu 1 år och två månader på testo. :) Förändringarna går i vågor, ibland springer det på och inlad känns det som det stannar av. Sedan är det svårt att veta ibland vad som sker om det är testot eller om det beror på något annat. 
 
Kommit in i en period då jag är typ hungrig/sugen på något mer eller mindre hela tiden. Är det p g a testo vet jag ej. Förr när jag hade mens någon vecka innan var jag hungrig jämt. Jag vet inte om kroppen känner av menscykeln fortfarande fast jag inte får mens. (Om jag nu skulle befinna mig där nu)  
 
Mitt tålamod är lite sämre än vanligt, när kidsen tjafsar och bråkar har jag inte lika långt tålamod. I vanliga fall kan jag stänga av eller säger till kidsen "stäng dörren om ni ska bråka". Haha!!  Men nu får de gå in i varsitt rum för att jag inte typ orkar med det alls och efteråt har jag tänkt att det egentligen inte var så farligt och får dåligt samvete. Om mitt humör/tålamod beror på testot eller om det beror på väder och vind vet jag inte. Jag menar innan testot analyserade jag inte mitt humör på samma sätt. Det var mer "hmmm... är mensen på g eller inte", typ. Haha!! 
 
Det sker fortfarande fysiska förändringar men jag analyserar inte dem lika intensivt längre. Eftersom jag känner mig mer harmonisk i mig själv och min kropp så tänker jag inte på det på samma sätt. Jag passerar nu och det resulterar i en avslappnad Zack. :) Klart jag blir glad över att mina drag förstärks av testot fast jag inte uppmärksammar inte det på samma sätt på daglig basis. 
 
Något som jag iaf märkt av är allt hår som fortsätter att växa. Börjar få en schysst skäggväxt men det är fortfarande "mjuk", alltså fjunig. Det är inte riktigt så "grov" och intensiv som en cis-man i min ålder men det är på g. :) 
 
 
 
 
 
 
Jag har denna vecka försökt få tag på "min" handläggare på socialstyrelsen men utan framgång. Tänkte höra med henne om hon kan ge mig någon tidsram för hur länge det kommer att ta tills jag får mina nya sista siffror. 
 
24/8 Har jag ett återbesök inbokat till hudläkaren. Acnen har blivit något bättre men långt ifrån bra. :( 
 
2/9 Har jag tid hos min kirurg som ska ta bort mina "hudöron". Detta utförs med lokalbedövning. :/ 
 
3/9 Ska jag till endo, kolla mina hormonvärden. 
 
9/9 Ska jag till logopeden. 
 
Hmm.... Tror det är allt för denna gång. Hör av er om ni undrar något! 
 
Må gott! :)