6 månader på testo!!

De är nog första gången jag inte riktigt vet vad jag ska skriva när det gäller förändringar. Det har inte hänt så mycket senaste månaden som jag har märkt. Dock har hungern och behovet att sträcka på mig hela tiden kommit tillbaka. Hungrig dygnet runt och när jag inte äter sträcker jag på mig! Haha!! Jag känner mest behov att sträcka på benen just nu. Hela situationen är lite komisk då jag och min äldsta son ligger typ i samma fas. Han klagar ofta på att han har ont i benen (växtvärk) och äter som en häst. Vi "växer" båda två just nu!! Hahah!!!

Tyvärr har jag inte något mer att uppdatera kring mina förändringar men kan nämna att jag nu passerar helt som man. (Detta kan ni läsa i ett annat inlägga, "jag passerar")😃👍 Blir lika glad varje gång, det händer. Att jag blir lika förvånad varje gång det händer beror mestadels på att när jag kollar mig själv i spegeln tycker jag att jag ser samma spegelbild som jag alltid gjort. Min röst som jag inte själv hör att den blivit mörkare tycker att jag låter precis som vanligt.
(Jag hör dock det själv när jag lyssnar på inspelningar av min röst.)

Tänkte passa på att svara på några frågor som jag fick i ett mail här om dagen. TW första två frågorna handlar om underlivskirurgi. Underlivskirurgi får jag börja med efter att socialstyrelsen ändrat mitt juridiska kön till man.

Frågor:
Planerar du att göra en hysterektomi?
Ja, det tänker jag göra. Har inga behov av min livmoder och äggstockar. Samtidigt eliminera risken för livmodercancer. Men opererar inte bort den för att känna mig mer som man eftersom jag inte reflekterar över den alls lägre då jag inte har min mens kvar.

Vilken op variant kommer du välja metaplastik eller falloplastik? 
Fallo, jag har velat fram o tillbaka mellan de två olika alt men efter mycket läsande om båda op har jag kommit fram till att fallo kommer passa mig bäst.

Hur gör du med omklädningsrum?
Jag undviker situationer där jag måste utsättas för omklädningsrum. Har slutat att gå både till gymet och badhuset. Kanske jag kan överväga att gå till dit när jag gjort min op (mastektomi). Kidsen älskar o bada, jag saknar att kunna göra de med dem.

På jobbet byter jag fortfarande om på tjejernas men det är meningen att efter min op (mastektomi) är att jag ska byta omklädningsrum till herrarnas.