En månad på Testo!

Jag har inga uppdateringar att komma med tyvärr. Nu har jag gått på testo en månad och jag känner absolut ingenting av det eller ser  inte några förändringar alls heller. :( Vilket känns mentalt lite tungt men jag försöker se från den ljusa sidan. Vetskapen att jag börjat med testo känns otroligt skönt.

Som jag nämt tidigare så följer jag flertal ftm bloggar och jag tänkte länka till en av dem.  Vill ni kolla in mera av honom så gör de gärna men de jag vill få fram just med denna video är att alla förändringar kommer inte på en gång utan det kan ta sin tid. Hur otålig man än är.

http://www.youtube.com/watch?v=dCN_csFz94E&list=UUpBeAfdqXHnvM4mHYcfKArw

Nästa vecka på fredag ska jag ta spruta nr två, kan alltid hoppas att jag känner av några förändring efter den här sprutan.

Så tyvärr inga fler uppdateringar kring detta men tänkte skriva om en annan grej jag fått många frågor på.

Jag är nyss hemkommen från Grekland, vi hade så nice! :) Fråga många undrat över e hur jag löste stranden situationen. De gick väldigt bra men självklart kunde jag inte låta bli och tänka på hur mycket enklare och friare de kommer att bli nästa sommar då jag genomgått min masektomi. Så otroligt fantastiskt jävla nice de kommer att bli!! :) Att kunna gå ner på stranden i BARA shorts.

Samtidigt så gick det smidigt nu i Grekland, långt över förväntan. Jag hade en binder och över bindern hade jag en rashguard (surfar "tröja").

För er som inte vet vad en binder är så e de precis som de låter. En "topp" eller "line" som sitter åt över brösten. Den plattar till ens bröstkorg och det ska se mer som en mans överkropp. Jag som har tyvärr lite större model får inte samma effekt som en som har mindre. Brösten försvinner inte magiskt med en binder men jag blir plattare (långt ifrån önskad effekt dock, känns bättre mentalt ändå).

Det var helt okej, inget jag störde mig på. De e klart att jag skulle juh helst inte behöva göra något men under omständigheterna så funkade de fint. Jag tänkte inte på de hela tiden utan jag kunde slappna av. Inget som kändes blött och klumpigt.

Alla som känner mig vet att jag HATAR TAJTA KLÄDER men detta kändes inte tajt. Låter knäppt men de gjorde inte de. Inga problem med att ha på mig bindern och rashguarden hela dagen på stranden. En helt okej lösning! Blir nog ändå inte så mycket mer badandet för mig i år, får ta igen det nästa år. :)

Får se när nästa uppdatering kommer men tills dess skönt om er! :)