Fem månader på testo!!

Jag vet inte varför men har inte haft någon lust eller motivation att skriv i bloggen den senaste tiden. Fick lite motivation nyss så de gäller att passa på. ;) Då har jag passerat 5 månader på testo, woohoo! De har hänt en del nya saker som jag tänkte berätta om.

Jag är HUNGRIG hela tiden!! Jag skojar inte, är hungrig tjugofyra-sju. Jag kan äta lunch och någon timme senare är jag lika hungrig igen, helt sjukt. Men detta har lätt till att jag börjat TRÄNA igen! :D Jag kan inte äta som en häst utan att röra på mig, kommer då rulla fram som en boll. De är skit kul och träna, jag orkar mer på träningen och känner av resultaten snabbare. :D Vilket gör mig otroligt motiverad och vill träna mer. När jag tränar så kollar jag i spegeln att jag utför övningen rätt vilket resulterar i att jag speglar mig mycket mer än vanligt (hatar speglar och i vanliga fall undviker jag dem) men då har jag observerat att jag ändrat kroppsform lite. Jag upplever att min kropp har genomgått lite FETTFÖRDELNING. Mina s k "love handels" bak, sidan rygg har blivit något mindre och de förflyttats till fram till magen. Men samtidigt har magen blivit lite mindre p g a träning. Mitt svullna ansikte (såg ut som en fotboll under sommaren) som jag fick i början av testot har försvunnit. Men samtidigt har jag blivit bredare i ansiktet men svårt att peka specifikt vad som förändrats.

Kläder sitter annorlunda, jag känner mig annorlunda, jag ser lite annorlunda. Många säger att de ser förändringar men kan inte peka/säga exakt vad som förändrats. Men kul och höra.

Något annat som har förändrats är allt HÅR på nya ställen som på magen, rumpan och armarna. Klar och tydlig raggarsträng börjar ta form, hår på rumpan :((( och mer och mörkare hår på armarna. Mer hår i skäggområdet.

Mer ACKNE men ändå inte så farligt än så länge. Känns som jag inte riktigt kan klaga på mina finnar då jag vet att det finns dem som har det betydligt värre än mig, de kliar lite bara.

Min RÖST har blivit ännu lite mörkare t o m jag kan höra de nu utan att lyssna på en inspelning. ;)

HUMÖRET har stabiliserats sig igen, inte alls lika grinig och tappar inte tålamodet på två sekunder. Hatar verkligen berg-o-dal-bana humöret och är "nervös" att de ska bli kaos igen efter nästa spruta som jag tar i December. Men men nu kan mycket hända innan dess och jag kanske inte behöver hetsa upp mig redan över det.

De var dem förändringar jag uppräckt, tills nästa gång... Ha're! :)