Första badet efter op!

Jag kan inte sova, ligger i sängen och lyssnar på musik. Just nu spelas Axwell med låten Sun is Shining, fantastiskt underbar låt!! Tänkte tidigare under kvällen skriva ett inlägg men de blev inte så. Jag kan inte sov men de har inget med detta inlägg att göra, tänkte att jag kanske skulle bli tröttare av att skriva.. Haha! (Vilket jag blev, haha) Jag borde verkligen sova ska jobba ett lång pass på jobbet imorgon, sista veckan innan semester. 

Igår var jag över hos några polare och hängde, de blev ett spontan dopp i sjön. Hur j**la nice som helst!! Jag bara njöt!! :D Men mitt i de hela samtidigt som jag försökte hålla reda på kidsen och bada kom jag och tänka på hur långt jag kommit på min resa. En härlig känsla sköljde över mig när jag badade, jag badade med BARÖVERKROPP!!! En sådan frihetskänsla!! :) Jag var så nöjd i de ögonblicket, lycklig över att tagit mig hit där jag står idag! :) 
Jag ville bara dela med mig av de, hur nöjd och lycklig jag var igår!! Fantastisk ögonblick, så vill jag känna dygnet runt, jag är snart där! Inser ändå hur långt jag kommit. 
Igår kväll när jag satt i soffan och satt och reflektera över dagen trillade de in ett mess från vännen jag hängde med igår. Fick en bild som hon hittade, bilden är tagen den 26/4-13. Samma datum som min resa började, den dagen berättade jag för syrran att jag är transsexuell. :) Vi var ute och käkade på koh phangan i stan. 

 

Händelseförlopp under de senaste åren! 

- 26/4-13 kort taget berätta för syrran

- Ca: tre-fyra veckor senare var remiss skickad från husläkaren till Enid. 

- Mitten av juni första tid hos psykiatriker

- Mitten av augusti andra tid hos psykiatriker. Sedan skickade han remiss till Enid

- Början av december (tror de var 5/12) första tid hos läkare på Enid, utredning börjar!! :) 

- Fick min diagnos Maj 2014 

- 13/6 första testo sprutan 

- 29/12 första op, Mastektomi

- 13/6 2015 ett år på testo

- 28/6 2015 första riktiga dopp!! :)