Mitt humör!

Jag har varit väldigt frustrerad över mitt humör, det börjar lugna sig nu. :) Men de har varit kortslutning i systemet under sommaren. Känner att jag MYCKET lättare blivit irriterad för små saker och att mitt tålamod har försvunnit nästan helt. Vissa gånger har jag känt att jag inte vet vart jag ska ta vägen av fustration. En och annan knytnäve har åkt in i väggen, tyvärr! 😁 Samtidigt har jag inte kunnat göra några större utspel framför kidsen. När jag egentligen bara velat skrika rakt ut, TACK OCH LOV har de känts lugnare i kroppen den senaste veckan.

Försökt förklara för barnen att de är okej att vara arg, våga visa känslor och så. Men viktigt att man kan prata om det efteråt. Varit viktigt för mig att förklara för barnen också hur jag känner i kroppen med alla hormoner och så. Förklara för dem att det inte är bara deras fel att jag varit arg eller irriterad. Min yngsta förstår väl inte riktigt allt men viktigt ändå att han får vara med i diskussionen.

Vi har en bok hemma som heter Känn med hen och den är klockren att beskriva olika känslor och hur man kan uttrycka sina känslorna. Mycket bra bok. :) Jag hoppas på att mensen upphör denna månad och att all hormon kaos berodde lite på att kriget mellan testot och östrogenet.

Har även fått dåligt samvete och blivit frustrerad över att killarna ibland fått för många duster av mig när de inte alltid förtjänat de. De har blivit lite som en ond cirkel för mig själv. Bli frustrerade/irriterad över mitt eget humör. Har ibland önskat att jag inte varit ensamstående så man kunnat gå iväg på ett annat sätt än vad jag kunnat göra idag. Att bara gå iväg en liten stund för mig själv när jag känt mig arg/frustrerad/irriterad utan att hela tiden "dela" allt med kidsen. Men som jag nämnde tidigare så har jag känt en annan harmoni i kroppen nu. :)

En annan grej som trubbats av lite (TACK GODE GUD FÖR DE)!! Att jag känt frustration över att jag varit så djävulskt pilsk, jag skojar INTE!!! Kåt tjugofyra sju!! 🙈🙉🙊 aldrig varit med på maken! De har väl ändå varit tur att man varit singel under denna period för annars hade väl ens partner gjort slut för den inte orkat med mig! Hahaha!!
Så de känns bra att jag blivit lite lugnare på den fronten. De i sig varit en frustration att inte få utlopp för. Det känns fruktansvärt skönt att ha ridit ut den här känslostormen!! Många känslor på en och samma gång!! 😳