Operation (mastektomi) imorgon!! :D

Nu är det några få timmar kvar till operationen, några få timmar kvar till det jag väntat så länge på. I så många år haft en sådan ångest över dessa två utstickande boobs. Snart är dem borta för alltid. Helt sjukt! Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag känner mig... Men jag känner mig förväntansfull, överraskande väldigt lite nervös (trodde jag skulle vara mer nervös), överlycklig, lättare, upprymd, förhoppningsfull, glädjefylld.....

Så många timmar jag har spenderat framför datorn (youtube) och kollat på andra transkillars vbloggar. Följt deras resa gällande samma op. Glädjas över deras lycka och glädje och nu ÄR JAG ÄNTLIGEN DÄR, JAG!!! Snart är det min tur, om några få timmar ofattbart. Jag har kollat på så ofantliga många före/efter op bilder, jämfört, läst, plugga på, försökt förbereda mig på bästa möjliga sätt inför operationen. Känner mig välförberedd på vad som kommer. :D

Idag strax efter sex ringde jag till KS och fick då reda på att jag ska vara på avdelningen kl åtta imorgon bitti. :D Woohoo!!! Själva operationen kommer ta ca två timmar. Kommer att få stanna över natten och komma hem på tisdag.

Jag ska senare ikväll duscha mig med ett "schampoo" (något medel) som är inköpt på apoteket, descutan. Måste duscha Vilket imorgon bitti innan jag åker till KS med samma medel. Viktigt att inte smörja in sig med något efter duschen, inte använda deo, sätta på sig smycken eller klocka o dylikt. Ren tvättade kläder, rena lakan osv. :) Får inte äta något efter midnatt och inte dricka vätska efter 06:00 imorgon.

Nu e de bara fåtal timmar kvar, några fåtal timmar med boobs. Sen försvinner de för evigt. Tänkte på de tidigare idag då jag slängde in min topp i tvätten att detta är fan mig sista tvätten för denna topp, NEVER MORE!!!! Vilken frihetskänsla!! :D tror dock att natten kommer gå vääääldigt lååååångsamt.... ;)

Men Nu KÖR Vi!!!! Woohoo!!!