Stp packer!

Idag kom min packer, hämtade den på posten idag. Jag har inte använt packer tidigare av dess olika anledningar men för en vecka sedan beställde jag en stp packer från USA. Vilket är det bästa jag gjort på länge.

Det är en pee-cock, 3 in 1 pack, vilket innebär pack, pee and play.

http://www.peecockproducts.com/index.php?_a=viewCat&catId=1

Den ser så mycket verkligare ut i verkligheten än vad den gör på bilden, helt sjukt vad den ser realistisk ut. Drog på mig den snabbt för att testa och kissa med den. ;) Det var sjukt lätt, inget spill, inga konstigheter alls. MEN HALLÅ!!! Vilken känsla de var att stå och kissa. STÅ OCH KISSA!!! 😃 Känslan är obeskrivlig!! Kände mig så otroligt manlig, en frihetskänsla, en känsla att så här ska de vara och borde vart från början. Funderar på varför jag inte köpt en tidigare, bättre sent än aldrig!! :) Enorm lyckorus infinner sig i kroppen, och packern känns inte alls fejk.

Jag ser mig som man, känner mig som en man men samhället kanske inte gör de då jag är född i en kvinnokropp. Testosteronet och t ex en packer eller operationer hjälper mig att få mitt skal alltså min kropp att stämma överens med hur jag känner mig inuti, hjälper mig att forma mig till den jag egentligen är.
Men jag är en man REDAN IDAG oavsett min kropp eller juridiskt könstillhörighet. Men idag fick den här packer mig att verkligen att växa och känna mig ännu mer som man.

Rekommenderar denna starkt!! Är otroligt nöjd med den. :)

Denna packer kan man även använda vid samlag.