Två månader på Testo!

Nästan två månader på testo (nästa fredag) och två sprutor. Jag kan inte sova, jag har några grannar som bråkar och de skriker så hela grannskapet hör. :o Så med musik i lurarna och en massa tankar som snurrar tänkte jag skriva av mig lite. :) Enjoy!

Den första förändringen jag har märkt är att jag svettas MYCKET, jag skojat INTE!!! Jag har alltid haft lätt för att svettas men detta är på en helt annan demission!! :o Visst har vi haft/har det väldigt varmt och alla svettas men detta e något helt nytt, så jag kan inte skylla allt på värmen. Klagar dock inte på värmen älskar den!! :) Sedan luktar svetten mer, mer "manligt" eller något. Jag vet, de e lite halv snuskigt men de resulterar i mer deo och ett par duschar extra per dag!! Haha!!! Får se om de lugnar ner sig eller om detta är en permanent förändring.

Om vi ska gå in på de mer intima förändringarna så kan jag säga att de har hänt grejer down town men kommer inte gå in mer specifikt på de utan ni får använda er fantasi. ;) När vi e i de nedre regionerna så jag kan nämna att jag har någon form av mens, den e inte helt borta än. :((( Hoppas att den försvinner snart, riktigt snart. :)

En annan liten detalj e att jag har en STOR ökad sexlust. :p Nog om de! ;)

Många frågar om jag ser några förändringar när de gäller kroppsbehåring och ärligt så vet jag inte. Jag e sedan innan ganska "hårig" så jag har verkligen inte haft koll på mina hårstrån, jag får helt enkelt vänta och se när de blir mer uppenbart liksom. Haha!! Dålig uppdatering men men så e läget.

Annars e väl de inga större förändringar jag märker av. De jag verkligen väntar på e att min röst ska bli lägre, så jag kan passera bättre. Samtidigt måste jag inse att det bara gått två månader. Jag e ofta längre fram i tankarna kring mina förändringar. Jag måste lära mig att stanna upp i de som är nu och inse att jag är på gång. Jag har väntat så länge på detta så det är så svårt att hejda sig. :)

Fast min kroppsdysfori finns där måste jag börja se dem förändringar som kommer just nu och lära mig att tycka om min kropp som den är och hur den kommer att förändras till. Lära mig tycka om mig för den jag är. Lättare sagt än gjort. Men jag e medveten om detta och måste låta ta den tid det tar.

I veckan har det varit Pride i Stockholm och jag var inne i parken i torsdags och hade de riktigt roligt. Hängde med polarna, drack öl och snacka massa skit och hade de bra.
De softa med de hela e att inne på området slappnar jag av på ett helt annat sätt. Jag tänker inte hela tiden om jag passerar som kille eller inte. Du e som du e och ingen bryr sig på samma sätt. Visst jag säger inte att gay världen inte e ytlig för de kan de oxå vara, men vem du är och hur du definierar dig själv är just upp till dig själv och alla andra liksom godtar de utan en massa ifrågasättande varför. Vilket är otroligt befriande men jag måste hitta den känslan i alla sammanhang. Måste jobba på min kroppsdysfori som nästan blivit värre nu när jag har börjat på testo.

Nu känns det som att jag får sluta skriva... Tills nästa gång! Go natt!! :)