Uppdatering krig byte av personnr!

Har länge gått och tänkt på att jag ska få ut ett nytt inlägg här på bloggen. Men just nu går jag på högvar för jag har så mycket att fixa med det nya personnr men jag har nu rullat igång cirkusen! Helst sjuk vad krångligt allt är och jag möts oftas av otrevliga personer som säger att "det inte vet hur dem ska göra, du får prata med skatteverket"! 🙄 Blir så trött! 
 
Har varit på banken och fixat konton och bankdosa osv men det tar ett par dagar innan kopplingen går igenom. Till skillnad från många otrevliga möten/telefonsamtal mötes av så var detta en väldigt trevlig och hjälpsam person, väldigt glad över det! 
 
Som sagt tusen olika ställen att byta mitt personnr på men jag kommer inte skriva specifikt om alla här. ;) Det som är det absolut viktigaste angående mitt personnr byte är kidsen, att allt som berör dem går snabbt och smidigt. Att allt det juridiska kring dem och mitt personnr går att lösa snabbt för allas skull. 
Tidigare i veckan kom väldigt glädjande besked angående Skatteverket. 
 
Skatteverket återkallat sin tidigare överklagan av en dom från Kammarrätten i Stockholm från juli i år.
 
Domen gällde ett mål där en pappa som är trans och vill bli registrerad som far till sitt barn men det ville inte Skatteverket! Skatteverket ville registrera honom som mor till barnet. Men som sagt Skatteverket har dragit tillbaka sitt överklagande. Woop woop!! 👏 Jag hoppas att bli själv registrerad som far till mina barn snart!!
Här kan ni läsa om detta! 
 
 
Var någon dag innan pressmeddelandet förbi Rfsl och diskuterade just detta, allt gällande kidsen och mig hur att ska lösas. Väldigt givade samtal, det är skönt att ha någon på sin sida, någon som är villig att fajtas för mig och andra i liknade situationer för våra rättigheter. Sen kom dessa glädjande nyheter! :) 
 
Hämtade ut mitt körkort i fredags oxå!! Woop woop!! 👍👏✌️😃 Svårt att beskriva hur det att hålla i ett körkort där siffrorna offentligt står för man, hur länge har jag inte väntat på detta och NU ÄR JAG HÄR!! 🎉 
Jämförde korten på körkorten och det är en stor skillnad, coolt! 
 
 
 
Imorgon ska jag hämta mitt nya ID kort på jobbet!! 😃  Skönt att även de ID kortetde stämmer överens med mina nya uppgifter men även komma åt alla system på jobbet. Fick upp ett meddelande här om dagen på jobbet. Hehe!! Här ska ni få se!
 
 
 
 
 
Men allt har gått smidigt på jobbet, tar ett par dagar innan allt går igenom och alla är mer en villiga att hjälpa till!  😃 Skönt att ha allas stöd! 
 
Så i veckan ska jag fortsätta ringa runt överallt, måste även ringa försäkringskassa som jämt har typ 300 i kön! 😳😳 Ska ringa Skatteverket och höra hur långt tid allt kan tänkas ta. Tror det är allt för denna gång, kan ha glömt något... 
Tills nästa gång ha de bra!! 
 
Go natt!!