KS besök idag!

Har varit på KS idag för en ny omläggning, tog bort några klämmor oxå (vet inte vad de heter på riktigt). De känns ingenting att ta bort dem. På vissa ställen e jag helt bortdomnad. Infektionen ser bättre ut men de luktade illa när vi tog bort omläggningen. Så nu ska jag lägga om varje dag. Gör det själv i helgen och mån-ons på vårdcentralen. På torsdag ska jag tillbaka till KS. Jag har några fler klämmor att ta bort, förhoppningsvis tar vi bort dem på torsdag. Hoppas oxå att jag slipper ha kudden som stöd för snoppen efter jag varit där på torsdag.

Jag har ett stygn som gått upp nere vid roten av snoppen som blöder lite men det e lugnt, ingen fara. De får läka sv dig själv och jag behöver inte sy om.

Sen igår em har jag haft ont i benet, en väldigt svidande värk. Det är bara på ett ställe på benet. Sjuksköterskan sa att det kan vara så att nerverna börjar vakna till liv och hitta varandra igen. Därför har jag ont, så jag har börjat käka lite alvedon igen. Jobbigast är på natten, svårt att sova. Något jag saknar är att sova på mage!!! Skulle göra allt för att få ligga på mage i några minuter.

Jag var förbi jobbet idag efter KS, de var riktigt nice o träffa alla och snacka lite skit. Men jag är helt slut nu, ligger i soffan helt däckad. Tanken att behöva gå ut igen till apoteket, Ica o hämta kidsen känns avlägset och väldigt tröttsamt. Jag är van med att jämt hålla på att fixa och trixa och vars överallt och ingenstans. Men nu efter op har jag så svårt att acceptera att jag orkar ingenting och att det är okej att bara ta de lugnt, att jag MÅSTE ta de lugnt. Jag har verkligen gjort de men insåg idag att det är en bit kvar tills jag är mig själv igen. Hur tråkigt det än är att bara sitta i soffan så är något jag måste göra.

Skulle lätt somna nu men vågar inte de för då kommer jag inte komma upp i tid till att hämta kidsen.

Trevlig fredag kväll!!
Må gott! 💥
#ftm #trans #thisiswhattranslookslike #transisbeautiful #femaletomale #phalloplasty #postop #recovery #vitaminT #transdude #queer #lgbtq #falloplastik #lowersurgery #transman