Ny smärta i benet!

I helgen har min smärta i benet bara ökat och ökat. I vissa lägen kändes det som tusen knivar skär in i benet, på två ställen. MenSitter jag still i visa lägen känns de ingenting. De var just de jag gjorde igår kväll. Skulle rätta till ställning på benet lite och då kände jag hur blöt de var under benet, såg då blod på soffan. Jag hade blött igenom omläggningen och det var ganska stort område. Ändå hade jag gjort en omläggning tidigare under dagen.

Ringde vårdguiden ett par ggr men kom aldrig fram för att de var så många som ringde samtidigt. Ringde då istället till avdelningen på KS där jag låg efter op och fick prata med en väldigt trevlig sjuksköterska.

Efter samtalet kände jag mig mycket lugnare och hon bad mig att hoppa in i duschen och tvätta såret och göra en ny omläggning. Eftersom jag hade en tid till vårdcentralen idag tyckte hon att det var onödigt för mig att åka in till akuten och bli sittandes där. Självklart ställde hon massa frågor innan hon sa att jag kan stanna hemma.
Innan jag fick tag på sjuksköterskan på KS ringde jag syrran och pratade oxå. Bara prata med henne gjorde mig lugnare men dem hoppade in i bilen och kom hit mitt i natten. Vilket de verkligen inte behövde men de var väldigt fint. ❤️

Så när jag duschade upptäckte vi att jag hade ett håll på undersidan av såret. Idag på vårdcentralen undersökte dem hållet, flera som kollat till mitt ben idag. De gjordes en odling i såret då de kom en del blod och var ur hållet. De gjorde så GRÖNJÄVLIGT ONT när de var där och petade i hållet och rengjorde. Utan att peta i hålet så kan det sticka till i vissa lägen och då vill man bara dö. Har börjat med alvedon igen, blev erbjuden starkare medicin idag men jag tacka nej då jag tycker ändå att jag klarar mig på alvedon.

Ska tillbaka till vårdcentralen imorgon och på onsdag, på torsdag ska jag till KS.

Känner att de senaste inläggen är kanske inte är de positivaste inläggen och att jag inte skriver alls om hur jag känner inför min nya situation och om jag är nöjd osv. Jag ångrar inte en sekund att jag gjort denna op men min tillfrisknad har tagit en massa omvägar och just nu ligger min fokus på läkningen av såret, så min snopp får avvakta lite innan den får min fulla uppmärksamhet! 😜 Det blöder fortfarande lite under snoppen nere vid roten men de läker väl med tiden.

Annars mår jag bra, sitter o chillar i soffan glor på tv. :) Försöker pussla ihop vardagen med kidsen.

Må gott! 💥