Allmän uppdatering med foton!

Förra veckan ringde min läkare som utförde hysto operationen, hon ringde och berättade att provresultaten kommit tillbaka på dem prover de tagit. Inga konstigheter alls, inga cellförändringar vilket är toppen. 👍

 

Passade på att fråga min läkare när vi pratade om att jag har på ett av mina ärr kvar några stygn som ska egentligen försvinna av sig själv men inte gjort det. Läkare sa att de kan jag klippa bort själv 😳. Testade detta men jag fick inte bort allt så jag måste gå förbi vårdcentralen och få hjälp. Det är ingen fara med ärret, det läker hur fint som helst men tråden är ivägen, typ.

 

Jag ringde själv KS i Solna i veckan, för att prata med en person som heter Caroline. Det är hon som planerar in alla operationer och har koll på väntekön, vems tur det är och osv. Fick väl mindre roliga nyheter, jag är nr 7 på listan vilket innebär att typ i nov/dec är det min tur för operation. 😞 Hannes, min kirurg sa på vårt senaste möte som var i December förra året att dem har minskat på tiden i kön och att väntetiden är mellan 9-12 månader. Men att han trodde att det lutade mer åt 9 månader. Om jag får vänta till December har jag väntat ett år, jag vet att jag inte skulle hoppas på för mycket men blev ändå väldigt besviken att höra att det är så lång tid kvar till min tur.

 

Nu går jag runt med precis samma känsla i kroppen då jag väntade på min mastektomi operation, dagarna, månaderna segade sig sakta sakta framåt. Då kännes sjukt långt tid och vänta, då handlade det "bara om" 6 månaders. Samtidigt som jag vill vara där NU och att jag skulle nästan skulle göra vad som helst för att det ska vara min tur idag, vill jag inte att tiden ska rusa dit heller. Då missar man nuet! Sommaren är snart på g, HOPPAS jag fast det inte riktigt känns så idag. Jag älskar sommaren så jag vill ha en varm och lång sommar. Så jag ska försöka fokusera så mycket jag kan på att vara "här" och hoppas att inte ha för många dagar med dysfori och ha ångest över det. Att försöka leva på känslan jag hade då jag åkte till KS för första operationen och veta att jag snart är där igen.

 

Satt idag och kollade på massa kort och insåg att tiden har inte bara gått framåt på kidsen utan även för mig själv. Så här kommer lite foton som jag hittade och jämförde med då och nu. När jag tittar på dessa foton får jag bekräftelse på att alla idag oxå får se mig för den jag är, då mitt yttre inte alltid har visat mitt sanna jag. Jag är så otroligt glad över att få vara den jag är idag och att få vara där jag är idag fast jag har en bit kvar innan jag känner mig riktigt hel!

 

En sista sak jag vill skriva om eller rättare sagt jag vill tipsa er om en bra app som jag själv blev tipsad om. Appen heter Bloglovin, där kan man följa alla möjliga bloggar. Jag som följer flertal bloggar kan lägga till alla dessa adresser under min profil och när ett nytt inlägg skrivs får jag ett meddelande om detta, toppen bra. Man behöver bara trycka på knappen följ! 👍 Ska ni söka t ex på min blogg kan ni skriva in min adress ditt, enftmblogg.blogg.se

 

Ha det fint! 

 
 
Ville med den här bilden visa skillnaden på acnen. Gud som jag led då! Allt har sin tid!