Hur mår jag?

Jag får många frågor om hur känns det nu efter operation, känns det rätt, är du nöjd med resultatet? Jag ångrar inte en sekund att jag gjort denna operation och är självklart nöjd. MEN jag har inte hunnit "njuta" (njuta är fel ord kommer inte på något bättre ord), har inte hunnit tagit in allt än. Innan op så funderade jag mycket på hur det skulle blir efter op, hur skulle jag reagera och känna osv. Väldigt svårt att sätta sig in i innan då jag har inget annat att jämföra med. Upplevelsen efter maston (Op av bröst) var en helt annan upplevelse. Då kunde jag se resultatet på ett helt annat sätt fast än jag var omplåstrad. Min tillfrisknande var helt annorlunda.

Jag vill inte riktigt säga att jag innan op förskönat bilden av min tillfrisknande men jag trodde väl inte att vägen tillfrisknande skulle ta så många omvägar. Samtidigt som många saker oxå gått så smidigt, som att jag knapp tagit smärtstillande vilket har varit skönt.

Igår var jag lite små låg, medicinen som jag tar mot infektionen gör att jag mår illa och dålig i magen pga att medicinen slår ut tarmfloran. Ska köpa yoghurt med bra bakterier som kan balanserar de hela lite. Blöder mer från undersidan av snoppen, de rinner inte utan små blöder hela tiden det synd på "kudden" som ligger runt om snoppen. Att det blöder är normalt, då det tar längre tid för stygnen under snoppen längre tid att läka. Stygnen ligger och skaver mot "kudden".

Ska till vårdcentralen senare idag för en ny omläggning och titta till så att infektionen inte blivit värre. Den omläggning jag har nu är ingen bra, känns inget bra för benet. Hoppas jag får en annan sjuksköterska idag som lyssnar till mig om hur de ska lägga om. Omläggningen har varit en stor faktor på gårdagens humör. Humöret känns mycket bättre idag.

Det kanske inte låter att jag är glad över op men det ÄR jag!! Jag har stått framför spegeln och kollat och inte riktigt fattat vad som hänt MEN det känns SÅ BRA, SÅ RÄTT!!
Överlycklig över resultatet men måste komma över dessa hinder som gör att jag kan vara glad över resultatet av op.

Tack för alla meddelande och allt pepp från er alla, via insta, fb, sms, telefonsamtal, messenger och besök!!! Det gör att läkningen känns lättare och inte lika ensamt här hemma på soffan.

Får se om de blir ett till inlägg senare idag efter besöket på vårdcentralen.

Må gott! 💥

#ftm #trans #thisiswhattranslookslike #transisbeautiful #femaletomale #phalloplasty #postop #recovery #vitaminT #transdude #queer #lgbtq #falloplastik #lowersurgery #transman