Fått operationstid!!

ÄNTLIGEN!! Idag kom samtalet jag väntat på så länge, idag ringde det från KS. Blev erbjuden en operationstid inom kortvarsell, vilket innebär att jag ska opereras den 16/11!!! Det är om TVÅ veckor!! Jag kan inte fatta de själv!! Vilken dag det har varit, väldiga känslostormar som sköljt förbi när jag tänkt på operationen och samtalet. Jag har svävat runt på rosa fluffiga moln!! Jag är så redo!!

Nästa vecka kommer jag gå på ett s k inskrivningssamtal, då får jag träffa kirurgen och gå igenom ingreppet ordentligt. Får även träffa narkosläkaren och se avdelningen där jag kommer ligga efter operation om jag vill. Jag ska skriva ner alla frågor jag har inför mötet med kirurgen så jag inte glömmer något vilket jag vet är lätt hänt.

Jag kommer i nästa inlägg, efter jag träffat kiurgen beskriva närmare ingreppet och vad det allt innebär. Kommer oxå självklart att fortsätta skriva i bloggen efter operationen och lägga upp bilder. Kommer att självklart varna när jag lägger upp operationsbilder, så att alla som inte vill se slipper det. MEN jag kommer INTE lägga upp bilder på mitt kön. Det är inte så att jag går och frågar dig om jag får se ditt kön. Men ni är självklart välkomna och ställa frågor kring allt som har med operationen att göra.

Jag är så sjukt jävla glad, har lite svårt att ta in de här, nu äntligen har jag ett datum att se framemot, som jag har VÄNTAT PÅ DE HÄR!! Woohoo!! 💥

Nu gäller det bara få ihop det praktiskt här hemma under min sjukhusvistelse. Min mamma, vad skulle jag göra utan henne?!? 😳😘 Kommer att flytta hem hit när jag ligger inne på sjukhuset. Normalt sett efter den här operationen om brukar man ligger 10-14 dagar på sjukhuset. Som tur är min syster föräldrarledig som även hon kan hjälpa till men hon bor på andra sidan stan vilket gör att det inte alltid blir så smidigt för henne att hjälpa till.
Så föräldrar till barn som går på samma förskola/skola som mina kids och som läser/följer bloggen kanske kan hjälpa till någon em genom att mina kids kan haka på hem till er en stund efter förskola/skola! 😬😉 Så kanske min mamma hinner jobba några timmar ändå! 😉

ÄR Sjuk glad!!! 💥

Ha det bäst!! 😃