Frustrerad!

Har länge tänkt att skriva ett inlägg, jag har en hel del som snurrar i mitt huvudet men motivationen till att skriva finns inte. Sista tiden har varit väldigt jobbig, det är väldigt jobbigt att bara gå och vänta på operationstid (fallon).

Men imorse på väg till jobbet plingade det till i min mobil, hade fått ett röstmeddelande. Det var från KS och att dem ringt i fredags angående att boka in en operationstid! 🎉👻😃👍😂😜💥👏🙈 Alla känslor kom upp på en gång!! Herregud vilken start på veckan, blev världens bästa måndag helt plötsligt!! Super lycklig!!

MEN.....de har inte hört av sig idag, har själv ringt typ 5 ggr utan någon svarat! 😡😔 Juh längre dagen gick desto jobbigare och mer frustrerad blev jag. Tur att vi hade fullt upp på jobbet så jag kunde någorlunda koppla bort frustrationen, lite. Allt blev så blä helt plötsligt igen... klart jag kommer ringa imorgon igen men luften gick liksom ur mig. Allt blev så anti klimax! 😔

Svårt att förklara för andra hur mycket den här operationen betyder och även beskriva hur otroligt jobbigt det är bara gå och vänta. Det har snart gått ett år sedan jag ställdes i kön!! Hoppas verkligen att jag att får tag på henne imorgon.

Jag har så mycket mer jag vill skriva men jag får inte ut de.... Sorry för så deppigt inlägg, hoppas att jag kan meddela (redan imorgon) om de glädjande nyheterna om att jag fått en operationstid. Just nu gick luften ur mig...

Ha de gott! :)