Tankar kring senaste op!

(null)

(null)

Tack alla som kollat att jag lever efter min pung kross! 🤪🚨 I’m alive!! 
Alltså bild två var jag tvungen att lägga upp fick den skickat till mig, jag ser inte riktigt klok ut. Detta kort e taget strax efter jag har ramlat!! Det kanske inte ser så ut men jag har så jävla piss ont där! Samtidigt e jag sjukt trött!! Men jag hade hittat en ställning som e någorlunda okej att stå i.  
Yes! Jag står naken och försöker få tag på mamma så hon kan komma över för att ta hand om kidsen så jag kan åka in till akuten! Jag kan skratta åt de nu men... Den smärtan!! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Just nu känns de som allt runt mig kretsar kring min snopp! 😂😂 Varannan mening handlar om den, nu känns si eller så. Har jag ont eller har inte? När tog jag en alvedon sist? Hela tiden något! Undrar om alla runt omkring börjar tröttna på mitt penis snack? Har typ ena handen i byxan oxå men de e för att lätta på trycket från kallingarna. Hur fula dem än e så e juh landstingets kallingar ändå super sköna! Dem trycker inte på någonstans! Ni hör juh vilka problem jag har. 😂

Jag har velat skriva ett inlägg om hur allt känns, om hur jag mår osv men jag har inte velat skriva pga att jag vill inte att inlägget ska vara så negativt och att folk ska tro att jag inte e nöjd nu när jag fått min op. 

Men så tänkte jag varför ska jag hitta på något som inte e sant. Eller vänta tills allt e bra och skriva då. När jag började blogga och instagrama så bestämde jag mig för att vara brutalt ärlig. Gå all in, inte vira in något i bomull bara för de ska verka bättre. All in förutom att lägga ut bilder på snoppen då. 

Nu idag står jag här "färdig" med mitt yttre skal! Sedan 2013 när jag tog steget och kontaktade sjukvården har kanske inte all min fokus men ändå en stor del av mitt fokus legat på min könskorrigering, hela tiden legat ett steg framåt. 
Min fokus har kanske framför allt legat på mina fysiska förändringar med testo och op. Nu efter sista op landade jag i en besviken känsla. Alla förväntningar och all väntan och så e jag inte nöjd, inte nöjd över resultatet. Detta skulle juh bli pricken över i:t! What the fuck hände?!? 
Förstå mig rätt jag ångrar INGENTING, men min bild i huvudet stämmer inte överens med den verklighet jag ser. Jag vet att det är svullet och att jag inte riktigt ser slutresultatet än. Att snoppen e långt ifrån läkt än. 

Jag vill samtidigt vara väldigt tydlig med att det är utseendet jag e missnöjd över och inte funktionen och vad den ger mig! Längtar så sjukt mycket tills jag e helt läkt och kan börja leka på riktigt med den! 😜 Har känsel överrallt även på pungen, så ingen känsel har gått förlorat! 😜🚨😜🚨😜 

Det e väl klart om det finns något som jag vill absolut måste ändras på borde de gå att lösa på något sätt. Kanske jag börjar gilla den ännu mer när jag får börja använda den! 😂 

Jag vill gärna inte ha kommentarer på att snoppar ser ändå inte snygga/fina ut eller något sådant. Jag vet att ni menar väl men de har ingenting med de att göra.  

Många tror liksom att jag har blivit en ny person, typ att jag byte bort Rox mot Zack! Men så är det inte, jag har bara typ "bytt" skal, jag e juh kvar. De som gör att jag e jag, har juh samma gamla hjärnspöken som spökar som innan könskorrigeringen. Det är ingen ny person som står här. 

Vet inte riktigt vad jag vill med detta inlägg, klaga över resultatet lite! 😜😂 Är dock sjukt stolt över mig själv att jag orkat tagit mig ända hit där jag e idag. Liten bit kvar bara.. att läka typ!